13.12.06

Οι πολιτικοί δεν είναι για να λύνουν τα προβλήματα. Είναι για να τα διαχειρίζονται...

Μεγάλη εθνική επιτυχία Ελλάδας και Κύπρου! Τα καταφέραμε! Αποσυνδέθηκε η επίλυση του Κυπριακού από την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Έτσι, ακόμη και στην ακραία περίπτωση που προχωρήσει η υποψηφιότητα της Τουρκίας, θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι το Κυπριακό θα μπορεί να παραμένει άλυτο, για να συνεχίσουμε ανενόχλητοι να διαμαρτυρόμαστε επ’ άπειρω για τα χαμένα δίκαια του ελληνισμού.

Ακούει για επίλυση και βλέπει εφιάλτες...

6 Comments:

Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Το Κυπριακό θα μείνει άλυτο. Προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον από την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ και ξέρουμε όλοι ότι όπως και να έχει δεν πρόκειται να λυθεί σε καμία περίπτωση που η Τουρκία δεν εκδημοκρατιστεί.

Ωραίο το σχόλιο για τον Arny και το Ψωμι. Αξίζει να μας επισκεφτεί. Θα ήθελα να μάθω αν μπόρεσε να προφέρει το Thessaloniki, γιατί αγγλικά στις ταινίες του δεν μπορούσε να προφέρει σωστά.

Για διαβατήριο στον Εύοσμο πήγες;

14/12/06, 12:21 π.μ.  
Blogger koinh logikh said...

Προσωπικά τι συμφέρον νά 'χεις; Απλά υποτίθεται πως μια Τουρκία εντός ΕΕ θα είναι πιο "φρόνιμη". Όσο για το Κυπριακό, δεν πρόκειται να λυθεί γιατί, όπως είπε κι ο μακαρίτης ο Ετσεβίτ, "είναι ήδη λυμένο".

Το σχόλιο για τον Άρνι δεν είναι δικό μου - πλην της λεζάντας στη φωτό. Το γραφείο τύπου της Νομαρχίας δουλεύει για μας. Πολύ γέλιο!

Για διαβατήριο δεν πήγα, κι ούτε πρόκειται, εφόσον δεν ταξιδεύω σε εξωτικούς προορισμούς. Να μου λείπουν τα μικροτσιπ και τα παράβολα των 90 ευρώ. Για τις 27 χώρες της ΕΕ, συν Ελβετία και Τουρκία αρκεί η ταυτότητα. Πήγα στο Τμήμα Λευκού Πύργου.

Μια παρενέργεια της όλης αλλαγής των διαβατηρίων στην οποία δεν αναφέρθηκα είναι ότι ο κόσμος συνειδητοποίησε πλέον ότι μπορεί να ταξιδεύει με ταυτότητα και στρέφεται στην έκδοσή της. Όμως η νέα ταυτότητα δεν έχει το θρήσκευμα, και γίνεται πλέον σιωπηρά αποδεκτό από τους πάντες ότι σύντομα θα έχουμε όλοι ταυτότητες χωρίς θρήσκευμα. Οπότε ο Χριστόδουλος, έκανε το κομμάτι του με τις "λαοσυνάξεις" κι άντε γεια!

14/12/06, 2:16 π.μ.  
Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Για το σχόλιο του διαβατηρίου συμφωνώ. Εγώ που πρέπει ως ξεναγός (β΄εργασία) να περνάω από Σκόπια, Βουλγαρία και Σερβία; Είδα κι έπαθα.

14/12/06, 12:54 μ.μ.  
Blogger ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ said...

Καθώς είμαστε έθνος ανάδελφον, οι Ευρωπαίοι δεν μας καταλαβαίνουν, οι Αμερικάνοι κάνουν την δικιά τους πολιτική κι εμείς χασμουριόμαστε σε κάθε λαοσύναξη των εκλεκτών της ΕΕ.

Με τις υγείες μας. Ας βρούνε πρώτα οι Κύπριοι τι θέλουν και μετά συζητάμε για το οτιδήποτε.

Παρεπιπτόντως ο Παπαδόπουλος πρέπει να είναι ο πιο looser ηγέτης χώρας της ΕΕ.

18/12/06, 12:21 μ.μ.  
Blogger koinh logikh said...

Μα ο Παπαδόπουλος δεν ενδιαφέρεται για επίλυση του Κυπριακού. Ενδιαφέρεται απλά για την δική του επανεκλογή. Στην ΕΕ ούτε που του μιλάνε, αλλά αυτός ποσώς νοιάζεται. Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη, σου λέει.

19/12/06, 2:09 π.μ.  
Blogger ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ said...

Για το μόνο πράγμα που λυπάμαι είναι ότι υπάρχει προοδευτικός κόσμος στο ΑΚΕΛ με κριτική άποψη και διάθεση, ο οποίος είναι δέσμιος των επιλογών της ηγεσίας του και του Παπαδόπουλου (ως γνωστόν εκλέχτηκε με τη στήριξη του ΑΚΕΛ).

20/12/06, 4:55 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home