24.10.06

Εκλεκτές παρουσίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο

Για μόλις 122 ψήφους, ο συνδυασμός του κ. Καρατζαφέρη ξεπέρασε αυτόν του κ. Σαχίνη, με αποτέλεσμα να καταφέρει να εκλέξει και δεύτερο δημοτικό σύμβουλο, ενώ από το συνδυασμό του κ. Σαχίνη εκλέγεται μόνο ο επικεφαλής. Έτσι, εκτός του ιδίου του κ. Καρατζαφέρη, στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχει και ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος του συνδυασμού του, κύριος Ανέστης Κεραμιδάς. Ο κ. Κεραμιδάς είναι συγγραφέας και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών σε τοπικούς σταθμούς. Αγωνίζεται σθεναρά για τη διάδοση της άποψης ότι υφίσταται μια μυστική οργάνωση ονόματι «Ομάδα Ε», η οποία έλκει την καταγωγή της από το διάστημα και στοχεύει στην προάσπιση και κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού. Ευχόμαστε στον κ. Κεραμιδά καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει στο δημοτικό συμβούλιο, και αναμένουμε τις προτάσεις του για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η «Ομάδα Ε», με τη μυστική εξωγήινη τεχνολογία που κατέχει, να συμβάλλει σε θέματα λειτουργίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως η αποκομιδή των σκουπιδιών, η δημιουργία νέων θέσεων παρκαρίσματος, καθώς και η αφειδής παροχή ψυχαγωγίας για τους δημότες.

6 Comments:

Blogger ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ said...

Ψάξε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σταυρούπολης και για άλλες εκλεκτές παρουσίες (διορισμένοι από τη χούντα, υμνητές της "επανάστασης"). Το χειρότερο δεν είναι η ύπαρξη του ιδιόρυθμου Κεραμυδά, αλλά η παρουσία των κάθε λογής εργολάβων (πολιτικών, τηλεοπτικών, οικοδομικών).

27/10/06, 6:31 μ.μ.  
Blogger koinh logikh said...

Θα ψάξω, αλλά αν μπορείς βοήθα με κι εσύ λίγο. Δεν την ξέρω τη Σταυρούπολη καθόλου...

30/10/06, 3:07 π.μ.  
Blogger marl(t) said...

και μιας και αναφέρθηκε η επαναστάση παραθέτω χαρακτηριστικό περιστατικό (αν και παλιό). Περπατώ στην Ίωνος Δραγούμη τη Μεγάλη Παρασκευή (είπαμε είναι παλιό αλλά ουσιαστικό) κι έχω την ατυχία να πέσω πάνω στην περιφορά επιταφίου του Αγ. Μηνά. Το δυστυχώς πάει για το φασιστοσυρφετό που συνλιτάνευε. Ψωμιάδης, Καρατζαφέρης, Γκιουλέκας κλπ. Λίγο πιο κάτω περίμεναν οι σοφεράτζες του Ψωμιάδη. Κάποιος ευχήθηκε Καλή Ανάσταση κι αυτός ανταπάντησε "και του χρόνου επανάσταση". Να θυμίσω πως έτυχε να είναι 21 Απριλίου...Θα ξεράσω...

30/10/06, 2:59 μ.μ.  
Blogger ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ said...

Κοίτα να δεις τι μαθαίνεις!! Ηθικό δίδαγμα: Δεν ξαναπερνάς από την Ίωνος Δραγούμη τη Μεγάλη Παρασκευή.
Παρεπιπτόντως το Κορδελιό που είναι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία η πιο φτωχή περιοχή της Θεσσαλονίκης βγάζει ΛΑΟΣ περίπου 10%. Η "επανάσταση" θα ξεκινήσει από τα δυτικά.
Τρομάρα μας!!!

31/10/06, 8:20 π.μ.  
Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Να ξέρεις michalakis οτι δεν είναι μόνο στη Σταυρούπολη. Ισχύουν εκλεκτές τέοιες παρουσίες και σε άλλους δήμους. Ας ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δέντρο της εφταετίας.

Υ.Γ. Το πιο αστείο koinh logikh είναι ότι ούτε κυβερνήσεις δεν εκλέγονται από την πλειοψηφία του λαού. Δήμαρχο θες; Ασε που κάπου κρίθηκε μόνο για 8 ή 10 ψήφους (και πάλι καλά λέω). Για το 42% τι έχεις να πεις;

1/11/06, 10:24 μ.μ.  
Blogger koinh logikh said...

Για το 42% έχω να πω ότι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, αρκεί να συνοδεύεται κι από έναν όρο σχετικής απόστασης από τον επόμενο συνδυασμό. Αν δηλαδή έχεις 42,01% κι ο επόμενος 41,99%, ε, είναι λίγο διαστρεβλωτικό να εκλέγεσαι. Αν, όμως, ο επόμενος έχει 30%, τότε γιατί όχι; Ο κόσμος όμως ψηφίζει πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη το εκάστοτε ισχύον εκλογικό σύστημα, εξ ου και οι αντιρρήσεις μου για το συγκεκριμένο "θρίαμβο" του τέως Ατσαλάκωτου.

4/11/06, 1:50 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home