4.11.06

Υποκρισία Νο4

Μετά από τόση υποκρισία γύρω του, φυσικό είναι κι ο τσαλακωμένος δημαρχάκος μας να το παίζει τρελίτσα. Δημοψήφισμα μάς προανήγγειλε οψίμως προεκλογικά για την υποθαλάσσια, και την ίδια μέρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και ο Τσαλακωμένος αγέρωχος μας εξηγούσε τα καλά του δημοψηφίσματος, ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ υπέγραφε στην Αθήνα τη σύμβαση, ερήμην (;) όλων των τοπικών αρχών, κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις του στιλ «δεν θα μας κάνουν ό,τι θέλουν οι Θεσσαλονικείς». Μια πραγματική κωμωδία. Ή μήπως ιλαροτραγωδία; Το έργο ξεκινά το Μάρτιο του 2007 και σ’ όποιον αρέσει. Ελλάς το μεγαλείο σου…

2 Comments:

Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Και σκέψου ότι καμία απόφαση του δημοψηφίσματος δεν θα ήταν έγκυρο νομικά, καθώς χρειάζεται ακόμα Προεδρικό Διάταγμα για τον τρόπο διεξαγωγής του.
Προεκλογικό δούλεμα ήταν και εμείς δουλευτήκαμε, ακόμα και οι περιφερειακοί δήμοι του συγκροτήματος χαρήκαμε

4/11/06, 11:41 μ.μ.  
Blogger koinh logikh said...

Νομίζω πάντως ότι, κακά τα ψέματα, η κατασκευή ή όχι ενός συγκοινωνιακού δημόσιου έργου δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο δημοψηφίσματος. Εναπόκειται στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τους ειδικούς να αποφασίσει. Τα υπόλοιπα είναι αποπροσανατολιστικός λαϊκισμός στον οποίο έχουμε ξεπέσει γιατί όλα είναι μπάχαλο και όλοι λειτουργούν υποκριτικά.

10/11/06, 4:17 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home